Agusa 30 januari 2021

I dag den 30 januari lyser solen över ett vackert vinterlandskap i södra Skåne. För visst är det vacker när skog,  mark o ängar är täckta av snö.

I dag är vi på väg mot Agusa för en kortare vandring på 10 km. Vi parkerar vid Agusa vilthägn och går därifrån enligt vår bok "vandringar i mitt Skåne". Vår uppfattning av denna runda och så här i vintertid är väl sådär. Vi har gått finare vandringar skulle jag vilja påstå och 10 km är egentligen lite för lite för oss nu.
Men rundorna ska avverkas och kul är det att gå dem  under lite olika årstider för det som är njaaaa nu kan ju bli ohhh sen. 
Dock missade vi en del av turen så det skulle bli 10 km blev istället 6. Lite besvikna på oss själva för att vi inte läst igenom texten i boken. Men det är sånt dom händer. Det var härligt att komma ut, trevligt sällskap och god fika. (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Nästa gång och utanför bokens förslag ska vi parkera här och gå fram o tillbaka till Alunbruket. Vi såg att det gick en led härifrån och dit som totalt skulle bli ca 17 km drygt. Det är en bra runda för oss :).